Julklapp till mig själv

Jag är inget fan av nyårslöften, men däremot så gillar jag julklappar. Framförallt att ge bort de där som man kommer på passar riktigt bra. Och istället för att fundera på alla måsten och löften som är svåra att hålla till nyår så funderar jag just nu vad jag ska ge mig själv i julklapp. Tänker mig något härligt som att unna mig själv massage en gång i månaden, ge mig själv yoga oftare eller något annat som får mig att må bra. Tips på julkappar som får dig att må bra kan du nog hitta på: www.healthyliving.se
(en massa grymma tjejer samlade på en och samma plats för att inspirera dig)
www.jessicaclaren.com (se Jessicas utlottning av julklappar)
www.yournextmove.se (event och utbildningar för dig som är eller vill bli instruktör)

Sedan skulle jag kunna räkna upp en massa fler, men viktigast är att du ger dig själv något som inspirerar dig och får dig att må bra. Jag tänker inte vänta till nyår utan startar gärna direkt ;)

God Jul och Gott Nytt inspirerande 2015!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln