Core Control 39

Inser att jag snart har gjort 40 st!! Core Control klasser! Kommer faktiskt ihåg den första, för sisådär 10 år sedan på IKSU. Hade gått en hel del utbildningar och hade en MASSA övningar på lager. Försökte lägga in så många som möjligt i den första klassen på 30 min, blev väl sådär... ;) Men med tiden har övningarna blivit betydligt färre, mer funktionella med fokus på stabilitet och balans, samt passet har utvecklats till att vi jobbar i deltagarnas eget tempo i intervaller. Med alla fantastiska instruktörers engagemang och kunskap är jag lika peppad att utveckla nästa klass ytterligare! Nummer 39 har följande låtar:
1. Cheerleader- Omi
2. Ugly heart- G.R.L
3. Outside- Clavin Harris
4. Bang bang- Jessie J
5. Blank Space- Taylor Swift
6. Lips are movin- Megan Trainor
7. Something new- Alesso
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln