Bloom from within- Inner Strength 11

För en massa år sedan satt jag och Cecilia Gustafsson och pratade om att vi saknade ett komplement till bland annat Afro Power dance, då föddes tankarna kring Inner Strength, som blev just ett funktionellt träningspass med en massa rörlighet och med en enkel pinne som redskap- både stöd och hjälp i övningarna.

Nu är jag precis klar med klass nummer 11 i ordningen och Inner Strength körs bland annat i USA, Norge, Finland och Sverige. Jag älskar att klassen är så flexibel så att instruktörerna kan anpassa efter sina deltagare. Själv kör jag gärna den hemma nu och då för jag tycker verkligen att det är grymt att använda en pinne i sin egna funktionella träning.

Bilden har jag lånat från Workout Åre
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln