Fullspäckad dag i Sthlm

Sitter och väntar på sista planet hem efter en fullspäckad dag i sthlm. Har hunnit med att filma en massa klasser för wellnessplay, Yournextmove, kört Barre Move klass, fikat med kompis, shoppat och haft möte :) och känner mig ändå rätt så pigg eftersom jag jobbar med så grymma människor som ger så mycket energi :)
"Just do it"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

  • Parshin Saadatirad » Lyfta varandra:  ”Hon förtjänar det!”

  • Nikolina » Lyfta varandra:  ”Jag skulle bli så otroligt glad om min grymma syster skulle få en plats på utbil..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln