Sol, värme och träning

Ny över ett år sedan sist.. Jag har det rätt lyxigt. 2 gånger per år brukar jag åka och "jobba" för springtime travel till Portugal. Det är ett ruskigt tungt jobb;)
Man vaknar kl 07.00 för yoga eller löpning i soluppgången.. Efter en rejäl frukost drar dagens klasser igång, kan vara allt från dans på plankan till bootcamp i sanden. Lyxar man till det blir det grillad tonfisk på stranden, lite beachvolley och häng i solstolen innan eftermiddagens klasser. Avslutar med yoga i solnedgången. Middag med alla fantastiska kollegor och resenärer, innan man lyssnar på en inspirerande föreläsning...
Behöver jag säga att ALLA skulle behöva en vecka minst per år, jag har saknat boosten av värme, sol och inspiration...
I april bär det äntligen av till Turkiet denna gång 😎
Www.springtimetravel.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln