Hur stark är du?

Har blivit sista planer hem till umeå många gånger den senaste tiden :) en grym dag i storstan med nike kick off, mediaevent och kickstart av ntc tour. Vi körde bla ett själv test för att kunna följa sig själv under våren, se hur mycket starkare vi blir.. Vad är ditt resultat:
Hur många burpes på 30sek?
Hur många skip lunges på 30sek?
Hur många push ups på 30sek?
Hur länge kan du stå i plankan?
Varför inte testa dig själv? För din skull? För din egen pepp? Och för att jag tror att vi ofta är starkare än vi tror...
Träna sen för din egen skull, lägg lite extra fokus på det du känner att du behöver... (Tips, en massa grymma uppdateringar i ntc appen..)
Just do it!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln