TV

Medan min partner in crime för Barre Move är i favoritstaden New York och inspireras till nästa Barre Move koreografi får jag kolla på SVT och Gokväll där duktiga Sofia är med på vårt happeningpass på IKSU :) Så himla kul att det får synas lite i TV, framförallt för att det är en så himla bra träningsform, men också så att vi får upp ögonen för klasserna som redan finns på en del anläggningar runt om i Sverige (och Finland). 3 grymma gäng har utbildats, och nästa omgång blir den 15/3, vi längtar!

Kolla på SVT Play 21,40 min in i klippet :) http://www.svtplay.se/video/2679695/go-kvall/go-kvall-go-kvall-5

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln