Lyfta varandra

Vi tror på att peppa, lyfta, inspirera och motivera varandra. Vi jobbar i denna bransch för att vi passionerat brinner för att andra ska må bra och ger mycket energi till de vi jobbar med. Därför är det viktigt att fylla på. Yournextmove önskar vi ska vara just en plattform där vi kan fylla på med inspiration och energi, men också lyfta varandra.
Därför ger vi nu bort en utbildningsplats på Barre Move utbildningen den 15/3, det enda du behöver göra är att skriva här eller på Instagram VEM du vill lyfta och peppa och ge en utbildning som kan ge lite extra motivation och inspiration. Har du en vän, instruktörskollega eller inspiratör som kan behöva det? Och motivera kort varför… Vi drar vinnaren nästa söndag den 7/3… #yournextmovebarremove?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln