Fredagsmys

Har haft en fullspäckad vecka, framförallt stirrandes in i datorskärmen med en stor ansökan på jobbet. Fick den färdig en dag innan deadline och firade med 3 pass igår ;) Ett nytt och alldeles fantastiskt SOMA MOVE (tack Cecilia och Linus!), Step Dance med ny musik!! och till sist hoppade jag in på ett 90 min yoga. Fokus blev närvaro och det var precis vad jag behövde!

Fredagsmyset blev sedan utvärdering och filmning av Rebecca som gick Aerobic/step utbildning för några år sedan. Så fantastiskt kul att förlja hennes resa och se hur grym hon har blivit!

På bilden är det 12 st nya fantastiska grymma Aerobic/step instruktörer som jag fick hänga med och utbilda för 2 veckor sedan. Ska blir så kul att följa dem!

Sista dagen idag att lyfta någon som du vill ska få lite extra pepp och inspiration, tagga med #yournextmovebarremove, skriv några rader här, på facebook eller instagram och vi ger bort en plats på Barre Move utbildningen nästa helg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln