På väg hem

På väg hem efter några dagar i Åre på Kapitalmarknadsdagarna 2015 samt ett dygn i Sthlm. Förstnämnda med några grymma företag och en massa trevliga gamla och nya kontakter. Sistanämnda för filmning för en massa spännande grejer, bla lite Barre Move. Nu skulle jag dock vilja beama mig hem till för att pussa på sötnöten (och hennes pappa såklart ;))

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

  • Parshin Saadatirad » Lyfta varandra:  ”Hon förtjänar det!”

  • Nikolina » Lyfta varandra:  ”Jag skulle bli så otroligt glad om min grymma syster skulle få en plats på utbil..”