Plankan..

Hur länge står du? I plankan alltså? Vi hade Core Control 40 release förra veckan (körs nu på Iksu) och ett litet kul test om man vill är att testa hur länge du kan stå i plankan, nu och till sommaren.. Jag stod drygt 4 min efter vår coreklass:) ser fram emot nytt test

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

  • Parshin Saadatirad » Lyfta varandra:  ”Hon förtjänar det!”

  • Nikolina » Lyfta varandra:  ”Jag skulle bli så otroligt glad om min grymma syster skulle få en plats på utbil..”