Ny utbildning

Påsk. Ledigt. Vila. Kalix. Men var är solen? Brukar alltid pka mina vita blixten i maklig takt i solen på isen, men den lyser endast med sin frånvaro i år... Sitter istället inne med datorn och lyssnar på musik till nästa Barre Move koreografi. Den är i stort sett klar efter förra helgens date med finaste Åsa Fornander ( är ju magiskt att jobba med människor som man trivs så bra med!) Känns så kul att det finns sådan efterfrågan efter klassen och många vill testa! Nästa utbildning är söndag den 26/4 i Stockholm :) (https://www.facebook.com/events/838918566178928/)

Hoppas du har en magisk påsk!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln