Boostad av energi

Tillbaka till vardagen, en ganska skön sådan i ett vårigt umeå där jag mest hänger med T på dagarna.. Det är något alldeles magisk med träningsresor, en pepp och energi som inte riktigt går att beskriva. Jag är påfylld av alla glada dektagare, grymma ledare och så klart sol och värme. Att få avsluta veckan med yoga i solen till vågornas brus var magisk!
Om du funderar på att åka, tveka inte! Jag åker säkerligen med Springtime till hösten igen

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

  • Parshin Saadatirad » Lyfta varandra:  ”Hon förtjänar det!”

  • Nikolina » Lyfta varandra:  ”Jag skulle bli så otroligt glad om min grymma syster skulle få en plats på utbil..”