Vår. Inspiration. Planering. Utveckling.

Är hemma några veckor med lilla T och får mysa och njuta av promenader i solen och samtidigt ha tid för tankar och planering inför framtiden. Så himla kul det är att jobba med något man brinner för, kruxet med det brukar oftast vara att man har liiiite för full agenda, och den där mycket viktiga tiden för planering och inspiration finns inte alltid där.

Nu är det planer för hur Yournextmove ska tas vidare, planeringar av utbildnigar i Barre Move mm, nya koreografier till mina klasser samt Barre Move och förberedelser av föreläsningar som ska hållas. Följande är nu inplanerat:

2015-05-05 NTC #traintuesday Sthlm
2015-05-29 Workoutåre
2015-06-07 Barre Move Sthlm
2015-06-29 Just Do It Sthlm
2015-08-23 Barre Move Sthlm
2015-08-29 Step/aerobics utbilning Sollefteå

Hoppas vi ses på något!

Ha en grym dag!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln