Dag 5: Tack grymmaste teamet för att ni finns

Sitter på ett tidigt flyg tillbaka hem till Umeå efter ett NTC event i Stockholm. Har blivit några helt magiska event under åren och vet att sommaren bjuder på fler. Det är absolut kul och häftigt att stå på scenen och köra ett svettigt NTC pass eller ett lugnt yoga, men det är inte det häftiga och coola jag vill lyfta utan mina fantastiska kollegor och vänner i nike teamet. Några av oss har hängt med i en massa år, saknar många som varit med och samtidigt har nya vänner kommit..
Att träffa dessa proffs, få jobba tillsammans, inspireras av varandra och framförallt skratta en hel massa tillsammans! ❤️ love U
#thingsthatmakesmehappy

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”