Dag 6: That what friends are for..

Efter en lång dag funderad jag igårkväll om jag skulle orka åka på kvällens tjejfika... Blir alltid rätt så sent, men att vi träffas nästan varje vecka är såååå värdefullt! Bara att få en kram, sitta och surra strunt eller allvar och gofika ger mig så mycket. Vad vore man utan alla fina vänner i ens liv?
Ni är underbara! ❤️❤️❤️

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

  • Parshin Saadatirad » Lyfta varandra:  ”Hon förtjänar det!”

  • Nikolina » Lyfta varandra:  ”Jag skulle bli så otroligt glad om min grymma syster skulle få en plats på utbil..”