Kreativitet

#thingsthatmakesmehappy Dag 12
Har hittat ett helt gäng "ideböcker" från då jag var liten. Satt och gjorde skisser på alla de konstigaste leksaker som jag sedan tillverkade av lera, papper, tyg och annat jag kunde komma över. Det bästa som fanns var att få härja fritt i farmors sykammare och skapa kläder till dockor och till mig själv.

Så en kreativ sida har nog alltid funnits hos mig, den tar sig bara fram i olika uttryck under åren som gått.

Nu är jag så lyckligt lottad att jag får arbeta med kreativa människor i mitt jobb, entreprenörer som kommer in med de mest fantastiska idéer, samt även vara ute på Universitet och föreläsa om just kreativitet och entreprenörskap.

Där jag dock får utlopp själv för kreativiteten är i skapandet av mina klasser och olika nya träningskoncept. Älskar att få jobba med musik och kropp för att tänka ut rörelser som är både funktionella och har olika syften beroende på vilket koncept det handlar om. Just nu har jag suttit och finslipat på mitt och Åsa´s koncept Barre Move, där vi snart är klara med koreografi nummer 2! Läs mer om du vill på https://www.facebook.com/barremove

Jag tror att vi mår så mycket bättre om vi hittar något nu och då som får plocka fram vår skapande och kreativa sida!

Ha en fin dag och gör sånt som gör dig glad :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln