Driv och kreativitet, dag 14 av #thingsthatmakesmehappy

#thingsthatmakesmehappy dag 14...
Skrev att kreativitet är en viktig del i mitt liv för att jag ska må bra. Att sedan vara kreativ och jobba med drivna människor är ju alldeles fantastiskt!
I höstas tyckte jag och @fornandera att det saknades ett bra #barre koncept i träningsbranschen, som vad lättillgängligt för alla anläggningar och instruktörer. Sedan dess har vi utbildat instruktörer vid 4 tillfällen i Sverige, ett gång i Finland, kört klasser i Turkiet med #springtime, presenterat på en hel del konvent bla #bloggersbootcamp2015 och #ntc tour på dansens hus, varit med på #svtgokväll, fått #tedxumea att köra barremove, varit med i @ellesverige och #wellness...
Känns alldeles fantastiskt att vi startat denna resa @fornandera och tack för ditt driv! Extra kul är att det är deltagare från hela landet som ge av sig och frågar VAR kan man träna klassen. Så instruktörer och anläggningar, passa på

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”