"Kan inte tänka mig ett liv utan yoga"- Thingsthatmakesmehappy

Jag var en av de där som ville smyga ut ur yogasalen innan avslappning/Shavasana.. Att bara ligga stilla kändes totalt onödigt och det ryckte i hela kroppen kändes det som. Träning var för mig tufft och svettigt; Body Attack, Body Combat, Body Pump, svettiga Stepmuskel var då jag trivdes som bäst. Någonstans innerst inne så kände jag att jag behövde kanske en motsats till dessa högenergiska klasser, men just då fanns det inte "ro" till det. Jag blev stelare och stelare och när kroppen sedan sa ifrån med skador här och där, och när min vän och kollega Johanna Andersson (www.globalyoga.se) körde en mer fysisk yogaklass tog jag mitt första steg mot det som nu är en så viktig del i min träning och i mitt liv.. YOGA

Jag bestämde mig för att bli instruktör, och det är vad jag ibland behöver för att verkligen dyka djupare och ha det i min kalender varje vecka, det peppar mig även att hämta inspiration och fokusera att bli bättre på att kunna förmedla det till fler (som likväl som jag behöver det)

Efter en inspirationsresa till New York (där jag i stort sett brukar bosätta mig på www.kulayoga.com) kände jag att det var en studio jag ville instruera på, och varför då inte starta en egen hemma i Umeå? Några veckor efter att jag kommit hem hade jag och min vän och kollega Sanna skrivit på hyreskontrakt på det som senare skulle bli Mya flow och en alldeles fantastisk resa på många sett...

Nu är yogan en viktig del av alla mina klasser, och den vävs in på många sätt, i nya konceptet Barre Move, i Core Control, i Inner Strength samt i övriga klasser jag kör. Den har gjort min kropp så mycket starkare och rörligare, men har också gett mig ett fokus och en närvaro som jag värnar om mycket! Som en deltagar på Myaflow sa till mig (helt ny på yoga och en innebandyspelande kille): "kan inte tänka mig ett liv utan yoga"...

Yoga gör mig helt enkelt glad och närvarande på många plan

#thingsthatmakesmehappy dag 19

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln