#thingsthatmakesmehappiest

Har ju valt att lyfta positiva saker som gör mig glad och lycklig under en månad. Inte speciellt svårt att hitta något varje dag (kanske inte riktigt har blivit varje dag, iaf inte här på bloggen) och skulle kunna fortsätta länge till...

Har alltid tyckt det varit jobbigt att nyheter och framförallt lokalpress alltid ska lyfta fram negativa nyheter, och blir så glad över att tidningar som ex Good News Magazine finns...

Så dag 31, den sista, men inte den minsta går till den person som gör mig lycklig varje dag och har gjort det i över 20 år nu. Världens finaste och bästa och en alldeles fantastisk pappa. Du gör mig till en bättre människa!

#thingsthatmakesmehappy

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln