Bort med semesterträningskraven...

Kan rada upp en massa klyschor som att "den bästa träningen är den som blir av", hitta träning som är kul...
På sommaren (och även annars också egentligen) har jag inga krav på mig att jag ska träna si och så mycket per vecka, springa x mil etc. För mig blir det tvärtomeffekt, blir totalt oinspirerad och peppad. Nu är det ju så att jag är en aktiv person, så jag gillar att röra på mig, men det kanske inte behöver vara det tuffaste träningspasset. Igår var jag på en superkort löptur och körde 12min NTC, mkt nöjd med den dagens träning. Idag kanske det blir en promenad. Och det känns strålande.
Min poäng här är att vi behöver vara utan alla krav vi har på oss ibland, och varför inte testa under semestern.. Var aktiv på det sätt du känner för, men ta bort kraven.
Just nu är jag aktiv mest hela tiden med en liten brud på ett år som ska gå hela tiden...

31AE7D9A-FF8F-4BD3-93B6-7EBC7B4F3DBF.jpg
31AE7D9A-FF8F-4BD3-93B6-7EBC7B4F3DBF.jpg

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”