Gåshud och magic moments

"Magic moments" kan ju vara i det lilla och enkla, som precis nu, när jag sitter med ett glas rött i solnedgången i stugan efter en kort löptur.
Eller så är det i lite större skala, som för snart 2 veckor sedan, på årets träningsevent, #ntctourstockholm. För drygt ett halvår sedan när jag och Åsa lanserade Barre move trodde vi nog inte att vi skulle stå på scenen i Kungsträdgården och 1200 grymma tjejer skulle köra release nummer 2...
Eftersom jag körde ntc öppningsklassen fick jag äran att se på när Åsa och Maria H levererade en helt magisk klass, med alldeles fantastiskt duktiga Simon, Malin, Gabriella och Sofia som backade upp. Det var inte en gång som håren reste sig på armarna... Fick sedan känna magin på scenen också med Maria C under 2 klasser till.
Det var årets träningsupplevelse för mig och vill tacka för the "magic moment" som ni deltagare, fantastiska kollegor och så klart Åsa levererade. Ser fram emot en mycket spännande höst!!
Www.barremove.se

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”