Elefant i löpspåret...

Jag försöker varje sommar. Bara för att röra på mig lite. Det är enkelt. Man får vara ute. Hela kroppen får jobba. Bra för konditionen. Man kan lufsa på i sin egen takt. Hinner fundera, tänka, komma på nya ideer.
Nästan varje morgon under våren när jag cyklat till jobbet har en sådan där riktig löptalang susat förbi mig. Ni vet där stegen bara flyger fram och allt ser så oerhört lätt ut. Jag vill också att det ska se ut så, men ffa kännas så. Är inte alls det minsta tung person, snarare tvärtom, men känner mig som en elefant när jag springer. Det är som om min kropp inte är skapr för löpning. Kan känna mig smidig när jag kör yoga, men när löparskorna kommer på blir jag elefanten igen...
Men ska fortsätta, man vet aldrig, det tog lång tid innan jag nådde tårna när jag började yoga (tack Johanna

F6E2C787-37BD-4191-89A8-335BE6850248.jpg
F6E2C787-37BD-4191-89A8-335BE6850248.jpg

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

  • Parshin Saadatirad » Lyfta varandra:  ”Hon förtjänar det!”

  • Nikolina » Lyfta varandra:  ”Jag skulle bli så otroligt glad om min grymma syster skulle få en plats på utbil..”