New york, new york..

På väg hem. Plockar fram datorn för första gången sedan resan till NYC. Bra tecken, då jag vet att jag varit här och nu, inhämtat inspiration, både från en massa klasser och människor!
Min vän (och kollega) Åsa har satt ihop en fantastisk dans och träningsresa som jag hoppade in i mitten på.. En sån där underbart härlig blandning av grymma människor deltog och vi fick dansa med NYC's ljud utanför fönstret på dansstudion. Har skrattat så jag fått ont i magen( tack Calvin) gråtit när jag dansat contemporary (magiska Kristin) och fått "flyga"i air barre, för att nämna några... Nytt yoga favoritställe blir nog Laughing lotus, men som alltid så har jag fått fantastiska klasser bla på Kula Yoga.
Tom en liten regnig morgon med löptur, NTC och yoga blir ju grymt med rätt sällskap:) Tack till fina Maria, Johan, Jeanette och Moa mfl för denna resa!! Åsså sist men inte minst; Åsa

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”