Less stress at this adress...

Startade dagen med att småjogga till yoga på ett nytt favorityogaställe i London.. Med google map i högsta hugg sprang jag snabbt in i salen. Lagom stel efter en hel gårdag i fotostudio med Nike. Som alltid grymt inspirerande att träffa dessa grymma tränare/vänner/kollegor och vi hade en kul fotodag..
Efter en timmes grym, varm yoga kände jag mig som en ny människa! Smålog lite när jag kom ut och såg en stor skylt utanför som jag helt missat på vägen in "no stress at this adress".. Försöker inpränta samma mantra nu på arlanda med ett försenat plan med tekniskt fel...

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”