Julklapp till dig?

Under hösten är det första halvåret på länge som jag inte har varit med på någon av Springtimes underbara träningsresor. Har haft fullspäckat med andra fantastiska resor, bland annat en dans- och träningsresa till New York ( arrangeras även i sept 2016 av grymma www.asafornander.com). Men jag har saknat solen och värmen som jag brukar få i Portugal eller Turkiet.. Det är en alldeles viss energi och glädje på dessa resor som är magisk, och boostar en för lång tid framöver. 

Längtar redan till vårens resor som är inbokade: 
Veckan innan påsk till PALMA med Womens health och Springtime såklart, samt första veckan i maj till Portugal med Springtime travel. Läs mer och boka dig en julklapp du kommer att tacka dig själv för: 
www.springtimetravel.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln