Best of 2015

Sista dagen av 2015. Kan inte säga annat än att det varit ett grymt bra år, försöker att blicka tillbaka och hitta mina höjdpunkter (mina alldeles egna mest likes, inte som summeras på instagrams #bestnineof2015....)
1. Grymma lilla bruden Thea och min sambo som är den bästa pappan i världen
2. Som alltid många härliga resor; Turkiet med Springtime, Portland med Nike, New york, London med Nike.. För att nämna några..
3. Tillbaka på jobbet, kan man trivas så bra? Får vara kreativ, utvecklas som chef och ledare samt träffa grymma entreprenörer. Ny karriär som moderator många roliga och oväntade uppdrag.
4. Barre Move tar fart ordentligt och jag och bästa Åsa har kört klassen på en hel massa konvent och utbildat ett stort gäng instruktörer i sverige och finland!
5. Yournextmove rullar på och vi har haft 2 fina event. Inser att det är ett privilegium att få jobba med så proffsiga kollegor och vänner i branschen
6. Nike bjöd på mitt livs träningsupplevelse på Just Do It Sthlm, ntc med Icona Pop i Kungsträdgården, dessutom Barre Move på stora scenen.
För att nämna några under året som gått :)
Ser så fram emot 2016 med en massa kul inplanerat redan
Gott nytt år!!

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”