Egen träning och inspiration..

Gainomax 2016 Gainomax 2016

Alla behöver påfyllnad av energi och inspiration. Som instruktör är det lätt att man kör sina egna klasser, utbildar och inspirerar andra, men har lätta att prioritera bort sin egen påfyllnad. För mig så kan det handla om att träna själv på gymmet, åka till NYC och gå på en MASSA klasser eller helt enkelt inspireras av de grymma människorna jag har förmånen att jobba med. Men det är inte lätt.. därför har jag lovat mig bättring.. 

Inte ett sådant där jobbigt nyårslöfte hur mycket eller när, utan bara helt enkelt ta chansen när jag får den och även boka upp några påfyllnadsaktiviteter. 

Idag blev det gymmet, och även 2 korta sessioner när jag var i sthlm tidigare i veckan. Bara för att jag tycker det är skönt, utan krav på att ställa väckarklockan extra tidigt, utan om jag vaknade så skulle det bli ett kort pass.. Ska blir mer under året, om en vecka befinner jag mig på Mallorca med Womens Health och Springtime Travel för en härlig träningsresa, och även om jag ska försöka inspirera andra så är jag övertygad om att jag kommer att fylla på en massa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln