Todays gym..

Det är något speciellt med att sätta sig på en trappa i solen och dricka sitt morgonkaffe... En vecka in på semestern har lunket infunnit sig något efter en kul men ganska hektisk vår...
Nu blir den enda variationen och resorna mellan 3 olika sommarstugor; vår egen i umeå, en i kalix och en i koutojärvi.. Kanske lite träning i form av NTC, men det allra viktigaste är att kalendern i juli är helt TOM och utan några som helst planer..
Gymmet flyttas utomhus och träningen blir när jag har lust... Igår blev det lite rörlighetsträning på gräset i solen, 15 min "activation station", och det räckte för den dagen #justdoit #todaysgym #nikesverige

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”