Min julklapp till mig själv- Fylla på!

Min julklapp till mig själv blir att under 2017 fylla på. Så här på slutet av året känner jag mig alltid lagom trött och less på mig själv, framförallt på mina klasser, föreläsningar och utbildningar. Behöver ny input och ny inspiration...

2017 ska vara ett år med mindre prylar och mer upplevelser/inspiration för min del. Ska självklart hålla en hel del utbildningar, köra på event och träningsresor, men ska verkligen passa på att fylla på för egen del på dem också!

Ser fram emot att hänga med fina Malin Berg som jag kommer ha ett nytt core/akro/yoga koncept med framöver, vi kör releaser klass i Finland och håller där även en utbilding i Instruktör 2.0.

Barre Move goes Finland och Helsinki i februari och även där håller jag Instruktör 2.0. Vi kör även en mysig helg i Sunne där Åsa kör AfHo den 18/2 och vi kör tillsammans Barre Move 19/2.  Sedan blir det Mallis (18-25/3) med Womens Health och bla Tanja Djelevic och Erika Kits Gölevik, vet att jag kommer få en massa inspiration där!

Våren är i regel full av event och utbildningar, håller min favorit i Umeå, Dance/step instruktör i mitten av april och sedan bär det av till Potugal med mina nike vänner och kollegor Åsa och Madde, bara morgonjoggen i soluppgången på stranden kommer vara påfyllnad big time. (Vill du åka på någon Springtimeresa uppge kod STL 100 så får du 750kr rabatt)

Längtar till jag får hänga och inspireras med alla dessa fantastiska människor!

Så en massa tips till dig från mig om resor, utbildningar och påfyllnad, har du tips till mig, dela gärna med dig! Några till grymma utbildningar: 

AfHo med Åsa Fornander ( och även Dance Detox i Sunne samt Dansresa till NYC!!!) 
SOMA Move/Mind med Cecilia och Linus
Global Yoga med Johanna mfl
Inspireras och träna Tauff med Madde och Usama
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln