Extremt dålig på att vara sjuk

Hade tänkt avsluta året med att få planera 2017 på jobbet, ni vet en sådan där dag när man inte har några möten eller måsten utan bara ska tänka framtid, planera och strukturera upp en massa.. Skulle sedan avsluta med årets sista pass på IKSU, Step Dance. 

Blev inte så, istället ligger jag sjuk i soffan, igen, för sjuttioelfte gången denna månad. Jag är ytterst sällan sjuk, extremt dålig på att vara det, för jag tycker det är så trist att ligga still. Försöker se det positivt att jag får njuta av vår nya soffa i vårt nya hus, som jag hittills inte riktigt har hunnit med. Hinner läsa en tidning eller 2, surfa lite random på helt onödiga saker och se på sådär lagom intellligensbefriade tv program. 

Laddar för ett grymt 2017, ett friskt sådant, och reflekterar över allt bra som hänt 2016.

(på bilden en favorit step klass från IKSU´s inspirationsdag. Tack alla ni som var med på den klassen, och alla fantastiska deltagare som kommer varje vecka. Ledsen att klassen blev inställt idag :( )

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln