40, 20, halva mitt liv

I helgen har jag blivit firad, 40 år, och aldrig har jag fått svara på frågan så många gånger "hur känns det?" "har du någon kris?" Hur skulle jag kunna ha det, tänker jag? Varför?

Känner mig så otroligt lyckligt lottad med fantastiska människor i mitt liv, en underbar familj, ett jobb jag trivs så bra med, bor i en stad jag trivs med, får utvecklas på många plan i mitt jobb och mitt eget företag, får inspirera andra.. ja listan kan göras lång, så att jag råkar fylla en siffra då man tydligen ska "krisa" känns oerhört långt bort för mig. Och det ligger nog inte i min natur.

Idag ska jag dock börja vårterminen på IKSU och slås av att det är precis 20 år sedan jag för första gången stod i den lilla, lilla aerobicssalen, och på darrande ben körde min allra första Aerobic dance :) Har blivit några sedan dess, men passionen är lika stor nu, jag har väl utvecklats lite ;),och det som då var en fix idé att jag skulle bli instruktör har jag nu gjort halva mitt liv! Det har också gett mig möjligheter jag aldrig kunnat drömma om; få resa runt jorden och inspirera och utbilda andra, träffa människor som blivit vänner för livet, utvecklat mig som person på så många plan!

Att nästan varje dag få göra något man brinner för, som oftast skapar leenden ( eller grimaser ;)) hos andra, är nog också en del till att 40 känns som ingen ålder alls. Hoppas få göra det minst lika länge till...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln