Hur hinner du med?

Hur hinner du med? Fått den frågan många gånger den senaste tiden. Fascineras varje gång hur jag känner att jag måste försvara vad och hur mycket jag gör.
Ja. Jag hinner med. Både mitt jobb, mitt bolag, mina sidoaktiviteter, mina vänner och framförallt min familj. Jag tror på att om man gör saker man brinner för så är iaf jag mer fokuserad och närvarande i det jag gör, jag är då även mer effektiv, omedvetet, för jag vill göra, jag är intresserad av att lära mig mer.
Men det finns baksida. Hur mycket kan vi ta in? Ta del av? Brinna för? Engagera oss i?

Befann mig förra veckan i Paris och tog del av framtidens innovationer på IBM. Helt galet spännande och intressant, och inser att om vi tycker att vår värld är digital nu, så är det bara början. Frågan är hur vi kommer ta in, ta del av allt. Visst det kommer blir mer och mer personligt anpassat, men jämför våra intryck och upplevelser idag mot för 100 år sedan?!? Tänk när vi ska gå och handla mat, möter roboten Pepper och får tips till kvällens middag. Kanske var det något som inte fanns på vår närbutik, så då beställdes det och levererades hem från någon annan butik i närheten.. Jämför med när lanthandeln var mötesplatsen i byn där man skvallrade och träffades någon gång i veckan ;)

Får mig än en gång att trycka på behovet att kunna koppla ifrån, släppa alla krav, vara närvarande i en sak i taget. Jag har mina stunder varje dag, flera gånger per dag. Både på jobbet, när jag har mina klasser, när jag kommer hem och umgås med familjen (många stör sig kanske på att man i får tag på mig, men telefonen är inte aktuell då..) och gärna några lite egentid med yoga och egenträning då och då.

Nu kör jag avkoppling och ifrånkoppling på hög nivå i Florida. Har inte ens tagit med mig datorn för första gången på länge

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”