Tack sommar och mysträning

Första dagen på "riktiga jobbet" efter semestern, och känner mig pepp på att vara tillbaka. Tillbaka till lite rutiner och presterande som jag har lagt helt på hyllan under semestern. 

För mig är sommaren den tid som jag stänger av helt, vill inte på något sätt ha inbokat något i min kalender som kräver någon prestation av mig, vill helt enkelt inte ha några som helst krav eller tider att passa, och har faktiskt lyckats hålla det fram till denna vecka. Tog en rivstart med ett nytt spännande uppdrag i styrelsen för Sparbanksstiftelsen samt dess Riskkaptialstiftelse och hade 2 oerhört inspirerande möten i Övik i tisdags och onsdags. Idag har det varit kontoret på Uminova Innovation med bara ett! möte inbokat, tror på att börja med luckor i kalendern för att kunna vara lite kreativ och planerande.. 

Imorgon blir det första klassen på IKSU. Ska bli spännande att se vilken effekt sommarens mysträning har haft. För det är det jag gör på sommaren, MYStränar. Inlägg i sociala medier kan ge sken av att jag kör superhårda löppass eller NTC, men det är inte många gånger som jag har svettats ordentligt. Och känner mig såå nöjd med det, ytterligare en viktig del för mig att ta det lugngt på sommaren (träna lugnt och annat än det jag kör resten av året, inte bara ligga i soffan eller solstolen, det är inte min grej ;))

Nästa helg sker första utbildningen för hösten, Barre Move , tillsammans med min kollega och vän Åsa Fornander. Har du inte testat att träna Barre klasser så kan jag varmt rekommendera det! Man kan tro vid första anblicken att det inte är så jobbigt, men länge sedan jag har känt mig så stark i min kropp som efter vårens regelbundna barre move klasser. Åsa delade denna bild, och snacka om resultat det ger ;) Hoppas vi ses på torsdagar på IKSU kl 11.15 under hösten. 

Direkt efter vår utbildning ska jag och Malin Berg köra lite promotionklasser på Inner Strength, vårt nya koncept där fokus ligger på gymnastik, yoga och core. Kommer dela lite filmer framöver, och jag inspireras iallafall av Malins oerhörda spänst och hoppas jobba fram lite mer hos mig själv av den varan ;)

Ha en grym start på hösten, var snäll med dig själv, tänk lite good enough och "enjoy the little things in life" 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln