Längtar redan till maj..

En gång per år har jag förmånen att träffa nya och en del ”gamla” instruktörer, som vill utbilda sig vidare, under 3 dagar på min dans och steputbildning. Under åren har det blivit några hundra instruktörer som har utbildats…
Jag längtar redan! Att under 3 dagar få träffa nya instruktörer, eller instruktörer som vill fördjupa sig i pedagogik, musik, skapa klasser, teknik, ledarskap och kommunikation. För att nämna några saker..

Denna utbildning är för dig som brinner för att motivera andra, som vill ha en bra grund att bygga vidare ditt instruerande på (oavsett vad du vill instruera i sen..) och som gillar dans och/eller step.
Vi jobbar i en liten grupp så att alla kan utvecklas från där de befinner sig nu, max 12 deltagare, så anmäl dig nu om du vill vara säker på att ha en plats.
Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar.
DATUM: 11-13/5 2018
Kostnad 3900 kr exkl moms
Anmälan och frågor till:
inspiration@mariaolofsson.se
(Vi håller till i IKSU Plus fina lokaler i Umeå och jag bjuder på lite påfyllnad genom Gainomax)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln