Inåtblick av 2018

Inåtblick Inåtblick

Då ska 2018 summeras, och i många fall sker det genom en tillbakablick av de mest gillade bilderna under året som gått.
 
Jag skulle hellre vilja blicka lite mer inåt även här, summera året genom att tänka bortanför bilderna, för vad säger de egentligen? Mina säger att jag har rest en massa under året som gått, varit på helt fantastiska ställen med grymma människor; både med mitt jobb och mitt företag/träningen. Året har innehållit mycket yoga (ofta på min brygga) och jag har haft förmånen att utbilda många nya instruktörer och presentera på härliga event. Några bilder visar vad jag gör på mitt "vanliga" jobb, men fokus ligger på yoga och träning..
 
Och är det allt? Visserligen en stor del av mitt liv, men 2018 har erbjudit en hel del som inte syns så tydligt i mitt bildflöde. Mitt jobb har tagit mer tid, och jag har stått inför en del val och utmaningar som visserligen tagit energi, men ändå stärkt mig. Framförallt i att jag har världens bästa jobb. Utmanande ibland, absolut (och kanske mer detta år än tidigare), men ändå med ett syfte som går i linje med vad min "livsvision" är. Jag har tagit mig an några uppdrag som tvingade mig att gräva djupare i just den frågan, och känner att det är så skönt när man kan landa i den på riktigt. Ingen direkt "uppenbarelse", utan har nog hela tiden dragits till jobb, uppdrag och människor som är likasinnade och helt enkelt jobbar för/med att lyfta andra och hjälpa dem att kunna utvecklas.
 
Året har innehållit en alldeles underbar 4 åring som ger massor av energi, men som även kan driva mig till vansinne med sina utbrott och av/på fasorner (ingen aning var hon kan få det ifrån..) Tyvärr en del sjukdomar hos nära och kära, vilket självklart tar energi.
 
Summering av 2018 är helt enkelt ett bra år, inget extraordinärt, men ett bra år, plus och minus som stärkt mig inifrån.
 
Så, in i 2019, inga nya mål (har alltid haft svårt att sätta mål, och aldrig lyckats sätta något nyårslöfte som jag menar..), men tar med mig mitt fokus på MORE AIR. Det har jag haft nu i ett och ett halvt år; där jag vill skapa mer luft i kalendern, andas och vara med närvarande samt vara ute och få mer frisk luft. Känns som en målbild jag vill ha med mig hela livet (och ständigt behöver jobba på)
 
Och med denna bild från dagens magiska tur i friska luften med total närvaro önskar jag Gott Nytt År.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln