Konsumera mera Upplevelser

Vill konsumera mera i upplevelser, inspiration och kunskap 2020. Blir varken nyårslöften eller några förbud inför nåsta år, men ett fokus och en inriktning där jag fortsätter att ha med mig "More Air", dvs mer luft i kalendern, vara ute mer och andas (yoga) Tänker att jag ska kombinera det med med att lägga mer tid på att utveckla mig själv åt några få håll, inte vilja ALLT som jag ofta vill..

Mitt bästa beslut för mer än 2 decennier sedan är att utbilda mig till instruktör. Har gett mig möjligheten till fantastiska samarbeten med bla Nike,  IKSU, Springtime travel, Gainomax och många många fler. Fått vänner för livet och även sett stora delar av världen genom events, träningsresor och utbildningar. Det har lärt mig att kommunicera med grupper av människor och kunna läsa av energi, och skapa en stämning. Det har gjort att jag under senaste åren fått moderera spännande konferenser där jag fått dyka djupare i ämnen och lära känna människor med olika bakgrunder och från olika branscher. För det är av människorna jag lär mig, inspireras och utvecklas, oavsett vilken roll jag har.

Under 2020 ser jag fram emot att få inspireras och utecklas tillsammans på några av dessa utbildningar och event. Här kommer en liten tipslista (där jag finns med på något sätt, på min instagram tipsar jag om fler @miamoves)

1.  Inspiration och fördjupad KUNSKAP i bla yoga, dans och funktionell träning. Utifrån var du befinner dig. Inga förkunskaper. ALLA nivåer och tankar är fantastiskt välkomna till: 
2020-01-18 F*ck New Years Resultion- Färgfabriken Stockholm

2. Träningsdag med eller utan STAYCATION. Välj att kombinera en dag med yoga, funktionell träning med workshops och inspiration med EGEN TID och SÖMN på bästa Mimer Hotell i Umeå: 
2020-02-01--02 Staycation och träningsdag "Stark inifrån och ut"

3. Utbilda dig. Du kanske inte ens vill jobba som instruktör sen, eller så blir du fast som jag blev. Men en grund eller vidare utbildning i kommunikation, ledarskap, rörelser, teknik, flow etc under 3 dagar:
2020-05-08--10 Instruktörsutbildning i Step/Dance i Umeå

Hoppas vi ses på något av dem! 

#justdoit #moreair

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln