Summering

Då var det dags att summera årets 2 första månader, med en bonusdag idag..

Fokus var ju att konsumera mer upplevelser, inspiration och kunskap 2019, och skippa nyårslöftet (gör jag ju iofs varje år..)

Startade med ett härligt event på just det temat, F*ck New years resolution, på underbara Färgfabriken i Sthlm. Fick inspireras både av miljön, deltagarna, maten och Malin och Lena som jag höll eventet med. 

Har hunnit med nya releaser av Barre Move och Inner Strength, yoga frukost på Elite Hotell Mimer, ett antal resor till Stockholm och fjällen, och en hel del jobb och event. Planerat och jobbat för vår release av Inner Strength på Twiik och planerat vårens utbildningar.. Hunnit njuta lite av några vinterdagar, varav ev spenderades framför kameran till fotot ovan..

Jaha, har jag fyllt på då? Hunnit dyka djupare? Njaaa, om jag ska vara ärlig så har det gått i ganska turbofart som vanligt, MEN har börjat en utbildning i Innovation Leadership som jag ska sitta med i helgen, och är peppad att dyka djupare i!

Jag älskar ju att utbilda andra, så då behöver jag även fylla på själv. 

Vårens utbildningar är följande:

8-10/5 Dance/step i Umeå (läs mer här )
22/5 Barre Move i Åre (läs mer här
30/5 Barre Move i Haparanda (läs mer här

Tveka inte att maila mig om du är peppad på att dyka djupare i din träning eller bli instruktör!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln