IMPACT

Är det nu vi kan göra skillnad? Stötta extra de som vill och kan göra skillnad för framtiden?

Jag brinner för att hjälpa drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer och drömmar. Tror att det är passion & drivkraft som kommer skapa en hållbar värld och göra skillnad.

Mina flöden består just nu av många fantastiska erbjudanden och engagemang för att hjälpa varandra. De flesta jag ser kommer från startups, de mindre företagen och entreprenörer (självklart för att jag följer framförallt dem)... dessa entreprenörer går in med hela sitt hjärta, det finns en självklarhet att hjälpa varandra oavsett om det är för att lugna och coacha, kunna fortsätta träna digitalt, testa nya digitala lösningar på allt från beställning av mat till möten etc.

Det är dock dessa mindre företag som behöver vårt stöd mest, de som är allra mest sårbara i sin business om de inte får kontinuerliga intäkter. Så trots att dessa företag nu generöst erbjuder gratis 14 dagars träning, eller 30 dagars kostnadsfritt användande av dess nya app osv; OM du har råd och har en intäkt, betala, signa up, köp deras digitala tjänst. Detta är en del vi kan göra för att inte få samhället att stanna, gör det du kan för att låta dessa fantastiska drivna, passionerade entreprenörer och startups växa och göra skillnad i vår värld. Våga testa den där nya digitala lösningen nu när du kanske har tid, signa upp för en coach online eller utbilda dig i någon av alla de fantastiska online lösningar som finns. Och har du möjlighet, betala för det, och dela din upplevelse så att fler gör det!

Jag har sagt det förr, och tror det nu ännu mer än förr, vi behöver våra fantastiska, drivna startups för att skapa en hållbar framtid och jag hoppas att vi alla stöttar dem allt vi kan just nu. Jag kommer fortsätta jobba för att de ska få nya kunder, samarbeten och träffa investerare; och kommer själv testa massor av nya digitala tjänster den närmsta tiden!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ingrid nordlund » Blir glad av ny musik! :  ”Hej, har Du fortfarande musik till Dina klasser, som man kan köpa Jag hittar bar..”

  • Andreas Zehlander » More air 2018... :  ”Set ut att vara ifrån Lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen(Åre) Så himlans vacke..”

  • Johanna Westberg » Hur hinner du med? :  ”Ja det har jag undrat många gånger också men även själv svarat på den frågan tus..”

  • Jessica Obrelius » Barre move utbildning:  ”Hej undrar över utbildning till Barre Move instruktör 2016?”

  • Eva Åstrand » Barre move utbildning:  ”Hej, träffade dig i vörå norrvalla tidigare i höst och är sugen på att gå instru..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln